Anotace: sentimentální zpěv hodný holky
Umřela mi moje láska.
Křídla měla perleťový
a taky někdy rudý od vášně
nebo zase růžový od smíchu..
Tak krásný byly....
Když pak s nima zamávala,
svět se se mnou zastavil
a hned zase rychle roztočil,
jak velkej barevnej kolotoč.
Tak krásný to bylo....
Tolik jsem se furt bála,
aby se jí něco nestalo...
abych si jí zasloužila...
aby mi nemarodila a tak...
Vážně, moc krásný to bylo..
A dneska ráno,
nemohla jsem ji najít
...až pak....
ležela dočista mrtvá,
bez křídel...
na studenejch schodech....
před tvými zavřenými dveřmi
Moc smutno mi bylo....
nebudu komentovat pocity, jako každý...ale báseň se mi líbí a hlavně originální nápad
16.05.2010 21:04:00 | Jiří I.Zahradník
Někdy jsou věci mezi nebem a zemí, záleží jen na nás, když nandou nandou pevnou půdu, co mi s nimi uděláme...
23.04.2010 06:00:00 | NikitaNikaT.
Hodné holky to mají těžšké,určitě najdeš jednou někoho hodného,kdo si Tvou lásku zaslouží a stejnou měrou Ti ji vrátí:-).Určitě!
21.04.2010 14:16:00 | CULIKATÁ