Svatba
Anotace: Vždyť známe se jen tři dny
Zas musím vsát ze země
Zas mám pocit trýznivého vlka
A pocity když dívka plká
Vylézá z díry a má tři nohy
Bojím se slunce a lehkovážné smrti
Bojím se a ten strach mne drtí
Známe se tři dny a už je svatba
Svatebčané - všechny kočky z okolí
A svědek můj smrt když dovolí
Oddá nás muž v kápy jako noc
A nikdo ani já se neptá proč
V první lavici zlovolný roztoč
Jarní déšť přikryje mou samotu
A vina je krásná její ladné křivky
Bolí mne oči, zírám do zářivky
Nechci a nepotřebuji soucit koček
Jak jsi dovolila můj s kosou svědek
I já jsem už senilní, slintající dědek
Známe se tři dny a už je svatba
Tvé družičky jsou bílé v šatech myšky
Už dávno ne čteme zaprášené knížky
Oddá nás muž v kápy jako noc
A místo ano, zakřičím jak vlk trýznivý
Z popelu povstane po krvi žíznivý
Zas musím vsát ze země
Zas mám pocit trýznivého vlka
A pocity když dívka plká
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Bourdon d'Charpiott
Komentáře (0)