Víš...
Anotace: S myšlenkou na knihy Ivana Klímy:)
......................................
Víš...
vždy jsem se smála Klímovým milenkám,
jak bez hrdosti čekají na svůj příděl lásky...
a teď steskem po Tobě šílená
zjišťuji, že jsem se stala jednou z nich...
................................................
Přečteno 370x
Tipy 12
Poslední tipující: Jana M., Nussichoco, Psavec, Agniezka, Eliott Fargley, Pythonissa__, CULIKATÁ, Mbonita, modrá...
Komentáře (5)
Komentujících (5)