Přívěšek
Jenom malá kapka v moři,
dřeva kus co špatně hoří,
přívěšek co příliš váží,
dámský kolt a s malou ráží,
fotoalba šedá skvrna...
Nepřichází dost do Brna.
Plane divných lidí citem,
ty jsi jeho hlavním hitem.
Životem je mu Tvé štěstí,
přesto cítíš ránu pěstí,
buran neví co se sluší
neladí s Tvou čistou duší.
Kam jsi děvče rozum dalo,
řekni co se s Tebou stalo,
copak život tak moc zebe,
žes mu dala kousek sebe.
Na co chodit touhle louží,
víš, že si to nezaslouží.
Přečteno 373x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, René Vulkán, Jiří I.Zahradník, Skywalker, Bery2266, Psavec, angelicek, hanele m., Mbonita, sophia92, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)