Příběh
Anotace: za starých časů,co nepřál Lásce..
Jako za starých časů
Tajíš svou lásku,podle
zákona zdejších starců
Jsi odsouzen nemilovat
A v žaláři prosíš o
slitování Boha..
Aby nás nechal být a přál
naší lásce konečně klid!
Nevzdávej to,pokud tolik cítíš
Pro mé srdce co bije pod tíhou
smutků,vždyť to sám vidíš..
Nebudu nikdy soudit naše společné
souznění.Jsem připravena v tichu
někam odejít...
Pro Tebe umírám jako nepoznaná
a hříšná děva.V zákoně je dána
jedna věta:
Miluj srdcem a né hlavou!
a
Já zůstanu napořád tvojí pannou...
Přečteno 432x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, enigman, WhiteSkull, Psavec, sobý hnusec, CULIKATÁ, Agniezka, Chico1
Komentáře (6)
Komentujících (6)