Touha
Tak jako touha po krvi a mase,
žene lovce za kořistí,
mě to táhne k lásce.
Jenže pak umírám na bojišti.
Na bojišti,kde řinčí zbraně,
zbraně k lásce připravené.
Hlubké pohledy, přítulné dlaně.
Dlouhé polibky a něžnůstky neslýchané.
Přesto to většině lidí za to stojí,
že rádi podléhají v tomto boji.
Že propláčou noci a nového dne se bojí.
Přečteno 401x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, Špáďa, ilona, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Květka Š., Skalsky Pavel, Agniezka, nejsembásník
Komentáře (4)
Komentujících (3)