Má žárlivost
Anotace: ...má žárlivost...
Má žárlivost
je hustá černá tma
rudými řezavými uhlíky ozdobená
co v žaludku pálí
jak kayenský pepř
všechny tvé úsměvy
kterými jiné hladíš...
a taky oči
plné zájmu a teplého soustředění
dva hnědí netopýři
s ostrými drápky zaťatými do duše
já usmívám se taky
trochu křečovitě...
a když pak při milování sténám
raději řvala bych
Přečteno 389x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, enigman, Agniezka, NikitaNikaT., Psavec, Žqáry, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
Komentáře (7)
Komentujících (7)