Láska Tvá
Láska Tvá, je jako plamen,
co hřeje tělo mé.
Láska Tvá, je jako lék,
jenž v nesnázích si bereme.
Láska Tvá, je jako nápoj,
plně nabytý novou silou.
Láska Tvá, je jako kompas,
co vždy ukazuje cestu správnou.
Láska Tvá, je jako náplast,
jenž vyléčí každou ránu.
Láska Tvá je můj úsměv,
při každičkém novém ránu.
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, susana načeva
Komentáře (2)
Komentujících (2)