Pravda v slzách
Anotace: popravila jsem kus sebe...
Za zlomené srdce
které neuvidíš
platím stovkou slz
vinu neumlčíš
křičí pro mou pravdu
kterou nesmíš znát
nechci abys trpěl
stejně jako já
v krvi endorfiny
a na jazyku jed
chtěla bych se změnit
pro Tebe teď hned
ale nemohu...
Přečteno 430x
Tipy 16
Poslední tipující: BARBYE, Holis, ilona, floreciente, CULIKATÁ, labuť, enigman, Giginka, Psavec, zenge, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)