spíš "nikdy" znamená to "zítra"
žijeme jen právě dnes,
co do příštího vloží jitra
osud, s nímž se marně rveš?
to tenkrát, až nebude "zítra"
pak neustále bude "dnes",
vzpomínky jen hvězdná jiskra
a osudu se vysměješ
***
Jiří senior
27.04.2010 12:59:00 | j.c.
...možná, že lásku nikdo nepochopí...hlavně, že ji prožil, prožívá a snad zítra prožívat bude :-)
24.04.2010 23:57:00 | Lota
V sobotu večer, v neděli ráno. Včerejší zítra je dnes! Aby pes se v tom vyznal!
23.04.2010 22:05:00 | Zasr. romantik