Nechť lov začne!
Anotace: Lov přátel noci...ublížení ze žárlivosti
Sbírka:
Noční košilka
Nechť lov začne!
Dva a ne sami, ve stádu kovových zrůd daných
jeden v bezpečí, druhý v očích jiných
Čepel zdvojená, v ruce ukryta
není to zbraň, není jen jedna
Každý, kdo bude chtít okusit noc
nepocítí den, ruka to zajistí, noc
Lov přátel noci – měsíců
co rozjasňují noc
nesnesu je, já, věčný a neomezený strážce noci
zničím jen, co budu moci
Lovec i přátel noci, zrádce
Nechť lov začne!
V noci
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, ilona, Květka Š.
Komentáře (0)