Má mě rád?
Anotace: Sžírající otázka
Má mě rád či nemá mě rád?
ptám se lístků sedmikrásky.
Má mě rád anebo nemá?
Zbyl mu ještě kousek lásky?
Má mě rád anebo ne?
Vše se sedmikráskou uvadne.
Má mě rád či nemá mě rád?
Jen otazník zůstává...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)