Vrať se do reality, maličká.
Anotace: Všechny konce nejsou šťastné...
Sedí a prosí,
ať už to přejde.
Neví co chce,
co na ni sejde?
V koutě tu sedí,
nohy u brady svírá.
Nikdo už nevloží,
do krvavého klína.
Snad opravdu věřila,
snad sílu i měla.
Tělo své do náruče mu vložila,
a víru svou zradit tak chtěla.
Lhal ji a ona naivně,
v příchod štěstí věřila.
Dřív žila nevinně,
svatou tvář uhlím pokryla.
Teď zbyl ji jen pláč,
čerti si vidle již brousí.
Byl falešný hráč,
vzpomínky však nevytrousí.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, Severka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)