Nic
Nic nehledat.
Nic nechtít.
Chvilku nebýt.
Na okamžik (přestat) žít.
Odpustit sám sobě
a ochutnat nebe.
Možná chutná sladce,
možná je jak moře.
A jestli je mně,
je i v tobě.
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)