Asi přišel čas..
Anotace: trpělivost si sebou bere víc než chceme
Přišel konec nevysloveným slibům
a já němě zírám na měsíc
nevím co říct nevím kam utéct
vím že dnešek mě k smrti vyděsí.
To němé nevinné v nás se ztratilo
mé myšlenky bojují samy se sebou
jedny řvou vzdej to prosím vzdej to
druhé vždyť je tvou potřebou jedinou.
Asi přišel čas říct pohádkám stop
a přestát si hrát na život
měsíc v slunce přechází
a já jsem zase jen ubohý idiot.
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Fenceless, Severka, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)