Na rozcestí
Anotace: ..že by krize středního věku?
Mládí fuč, stáří v nedohlednu
ještě chci lásku, ještě nechci klesnout ke dnu
Prý jí mám doma, ale nějak není cítit
asi je pozdě, už není co křísit
Toužím a prahnu, tůň ještě nevyschla
brát a dávat vše bych ještě chtěla
Odvaha chybí, zajeté koleje tlačí
zavolej lásko, jen potichu stačí...
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Giginka, Házté, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)