Pojď...
Anotace: Pozvání k pohledu dvou jedním směrem
Pojď dál, posaď se,
buď tu jako doma.
Jsi mým hostem,
mým jitrem
v mém srdci takto zjara.
Prostřel jsem stůl, vymetl prach,
vyleštil okna, vysál a tak,
jsem tu sám,
jen mě tu máš,
tak nač čekáš?
Žádný strach tu mít nemusíš
a ani ostych ať tě nesouží.
Zde není zloděj ani rváč,
natož vrah či pomlouvač.
Jen mé srdce holé,
bez příkras,
vše to, kým jsem
a jak moc mám tě rád.
Tak prosím, prosím, posaď se,
aspoň posečkej tu chvíli,
a já odkryji ti každý kout,
tady, v mé tajemné síni.
Tak pojď…
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Petite Francaise, Patrik Mališ, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)