O něm
Anotace: ...nejde popsat...
Je městem
městem bez boje
když přichází se samotou v hrsti
a slibuje.
Je bojem
bojem na tři léta
když pláče a bez křídel
létá.
Stále ještě je
korálkem kapkou lístkem rosy
je dodnes jediný
a ve snech chodí bosý.
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: čokoládka, J.U. Ray, Kara Lee Exl, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)