PROMARNĚNÁ**
Nad modrou hladinou
z němých barikád
se utápím v jistotách
z myšlenek a krás.
Vždycky jsi mi psával,
že láska je vlastně hra,
kdy vyhraješ jen jednou
a druhou šanci nedáváš.
Na cestě do ráje ji
přepadlo svítání a
surově znásilnilo
její těžkou naivitu.
Bláznivá slečna s hlavou
věčně ve hvězdách
se šíleně trápí, když
jí ujíždí Velkej vůz.
Nejistá.
Přečteno 420x
Tipy 20
Poslední tipující: boruvka175, Sweet KiWi, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Pevya, Zefi, aniger, Fighting Dreamer, NikitaNikaT., Kajaro, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)