Cítím
Anotace: Pocity k milované dívce
Ráno mám rád Slunce
jež vstává nad obzor,
jen pozdvihnu své ruce
nedbaje řevu: „Pozor!“
Myslívám na Tebe,
růžový květe,
v zádech mne zebe
zaslechnu-li Tě.
Přes den jak mátoha,
snažím se o cosi,
a přesto těším se,
jak napíšeme si.
Tvá krásná slova
přírodou utkána
vnímám jak nezbeda,
který je přikován.
Každý den těším se,
co přijde dále,
naštěstí hlídá mě
magické pole.
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)