Miluji tě
Anotace: úplně první moje dílo, tak jsem zvědav jak se vám bude líbit :)
práznota se ke mně blíží
miluji tě to mě tíží
tak prosím neodcházej mi
jsi má láska na Zemi
miluji tvé krásné oči
hnědo-černé barvu noci
musim se smát každé věci
si mé štěstí
tak prosím
neodcházej mi, neopouštěj mě
miluji jen tebe
ví to celé nebe
nemohu už dále mlčet
svoji lásku v srdci držet
měla by si slyšt pravdu
že tě nikdy nezklamu...
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, ta.cupka
Komentáře (6)
Komentujících (3)