K pětiměsíčnímu výročí
Anotace: Vyznání lásky po pěti měsících vztahu
Za zpěvu ptáků,
za svitu luny,
je to pět měsíců,
moc krásně je mi.
I když teď mrzne
a tma je brzy,
mě srdce hřeje,
v očích mám slzy.
Pro mě jsi Slunce,
záříš a hřeješ mě,
být jenom s Tebou,
já rozmazloval bych Tě.
I plamen pravdy,
i řeka lží,
nezničí nikdy,
co srdce cítí.
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)