Highline..
Anotace: .. (inšpirované sobotňajšou prezentáciou s Deanom Potterom na festivale Hory a mesto)
Chodidlami lano z nylonu
napneš a rukami hmatáš vzduch
slackliner nielen od výkonu
závislý je viac, než dobrodruh
úplet snov z vlákien a zemskú tiaž
vníma tam, kde telo dušou je
- kým dôjdeš do cieľa, nerozviaž
jednotu oboch v piat úpone
uprostred lana nad hlbinou
nájdeš sám seba a pochopíš
kým v očiach máš červeň rubínov
a zhora povetrie ako plyš
myseľ ti obteká závanmi
z oblakov, ktoré máš nad hlavou
- - -
ach, ako vo sne sa zdáva mi
balans nad jej srdca sálavou
horúčavou - cit utajený
prepáli spoj, neodvratný pád
skutočný, nie vybájený
je.. z lana padá.. tak má Ťa rád
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, Psavec, Simísek, Mbonita, Skalsky Pavel, labuť, enigman, Žqáry, CULIKATÁ, ...
Komentáře (0)