Naučil jsem Tě
Naučil jsem Tě milovat
vidět nové obrazy
víc si cenit domova
ignorovat ohlasy.
Naučil jsem Tě chodit
bez držení za ruce
jen city se opít
život mít nevynucen.
Naučil jsem Tě snít
nedívat se černobíle
z rozpaků mít smích
vidět se i v dalším díle.
Teď mě nauč být šťastným.
Přečteno 413x
Tipy 25
Poslední tipující: PPetrushka, Fenceless, angelicek, carodejka, Psavec, hašlerka, Mbonita, Sima, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)