....štěstí....
Slib,že plakat nebudeš,
až se Tvůj životní sen
rozbije na střepy,
seber ho a začni znova,
vždyť střepy znamenají ŠTĚSTÍ!!!
Ber vše,co ti život dá,
štěstí, žal i lásku,
vždyť život je jen karneval,
kde stokrát měníš masku.
Až potkáš toho,
kdo ti ublížil, usměj se,
ať nepozná,
jak moc to bolelo.
A na konec něco o citu v srdci.......
Anděl to nazývá slastí,
ďábel pastí
a my lidé ta cházka
říkáme tomu LÁSKA!
Přečteno 767x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)