slzy
Anotace: Tato báseň vznikla n základě mé vlastní zkušenosti.
Mé slzy stékají na polštář,
nad tvou hlavou vidím svatozář.
Má láska k tobě sílí,
srdce mé se mílí.
Slzy solí mou jemnou tvář,
zjistila jsem, že jsi lhář.
V perly se mění,
bez nich cit není.
Komentáře (2)
Komentujících (2)