Opatrná
Anotace: nechci to zakřiknout
Na rozhraní aprílový noci
přepadá mě zvláštní pocit...
hledám ta slova, co napsat bych chtěla
-vážím to znova-
vím jasně, co bych neměla..
Přesto - ty chvilky s tebou hřejou...nezebou.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: bublinka77, kleopatra.sedma
Komentáře (0)