Nádraží
Nechal jsi mě stát
na zasněženém nádraží.
Tehdy kola vlaků přestala se otáčet,
neb není vášně, jež by rozpustila závěje.
Tekoucí slzy měnící se v sníh,
ubohé zmrzlé kapky vody.
Vítr se prudce zvedá
z šedivé roviny nástupiště
a čechrá cáry roztrženého srdce.
A hadrová panenka bezcílně zírá
na ztrácející se koleje...
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Roger, CULIKATÁ, labuť, Kars, Simísek, hašlerka, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)