Připoutaná
Anotace: ... ztrácím dech ...
Spoutaná ve Tvém světě oddanosti,
svázaná něhou, věrná do krajnosti,
polibky berou mi poslední sílu,
ujíždíš na vášni ve stejném stylu.
Jistota dávání, zbytečnost braní,
před zlými duchy mě Tvá ruka chrání,
zamezíš představám o jiné dimenzi,
zkoušíš v mých obavách provádět recenzi.
Snažíš se obrátit duši mou naruby,
každý den přitáhnout mámení popruhy,
Tvůj cíl je mít doma pokornou ženu,
nechci být závislá, znám svoji cenu.
Tvé věčné pochyby děsně mě uráží,
slídění za okny barevných vitráží,
výčitky úletů, které se nestaly,
chceš znát i důvody, proč hledím do dáli.
Nemůžeš prolézat všechny mé kouty,
odtajnit nemožné, vyházet loutny,
pokus o „čištění“ minul se účinkem,
mám v sobě zakletý surový diadém.
Přečteno 498x
Tipy 46
Poslední tipující: Divoženka1, strašidýlko-střapatý, hašlerka, isisleo, zelená víla, Vjeršotepec, Psavec, Labanda, Lorraine, Markéta Hl., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)