Nápis na stěně
Modravá obloha
vítr tiše sténá
vše je zde od Boha
i ta černá stěna
s chladným nápisem
jež rýmuje slova
tvým rukopisem
já čtu si ho znova.
Píšeš že miluješ
že máš mě rád
věrnost tu slibuješ
nemám se bát?
Sic píšeš v rýmech
nemám já tušení
snad jeli to mech
anebo vězení.
Sedávám u stěny
zčerněné barvou
zmámená vůněni
a slovní salvou.
Čtu že mě miluješ
že máš mě rád
že věrnost slibuješ..
Mám se bát?
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Čoki, Labanda, enigman, CULIKATÁ, WAYWARD, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (4)