Věřím
Nikdo nás nechce vidět spolu
nikdo nám nic nedopřeje
ale na tom nezáleží
protože my budeme bojovat
muži ti stále nadbíhají
za mnou se točí ženy
ale my nepodlehneme
a vydržíme veškeré nástrahy
všichni nám hazí klacky pod nohy
snaží se nás odtrhnout
nevěří že něco takového existuje
že naše pouto nelze roztrhnout
bojujeme proti všem
ve dne v noci se snažíme
věřím že to dokážeme
a uchráníme to nejdůležitější
....LÁSKU....
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Koza, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)