Mé nitro
Anotace: nj zas a znova se dopouštím stejných chyb...
svoji víru odhodil sem v dáli
jako když kapka rosy spadne z trávy
velmi lacino jsem zaprodal sám sebe
jen z lásky k tebe
zatraceně nevím jak mě bereš
podle mne mi na hlavu ser...
já snažil jsem se moc
však odměnou je mi samotná noc
ležím sám v své posteli
s lahví vodky - příteli
zatracený život můj
propadl jsem peklu stůj co stůj
kolik času mi zbývá?
tímto se má mysl nezabývá...
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, Iwetta, malá slečna
Komentáře (0)