Protože si nevážíme toho,co máme a utíkáme za tím,co nám uniká-bohužel to tak bývá;-(-Ale né všude.
28.04.2010 07:54:00 | CULIKATÁ
Někdy pošlape s úctou, nerad, jindy úmyslně škodí... jako někdo. Těžko soudit a vybrat si, bohužel, či snad bohudík...
28.04.2010 06:18:00 | NikitaNikaT.