Nezasloužíš si mě

Nezasloužíš si mě

Anotace: Vysávat a nic nevracet

Jsi jako růže pichlavá,
co v obdivu slunce hřeje se.
To slunce nejsem já.
Já jsem ta zem nudná, šedivá,
ta zem z které vyrostl si
ta zem kterou vysáváš.
Autor proc, 28.04.2010
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí