Blondýn modrooký, modrooký blondýn.
Anotace: Není nutno číst. Momentální útržek z našeho vztahu. A ano, zklamání bolí i druhou stranu. Omlouvám se lásko...
U okna stál.
Blondýn modrooký.
Koukal dolů na ulici.
Modrooký blondýn.
Koukal na ty davy lidí.
Zhlížel blondýn z okna.
Sám samotný. Štkal.
Z okna zhlížel blondýn.
Slunce hladí jeho tváře.
Slza z modrého oka stéká.
Dodává pozlacení do pramenů.
Stéká slza z modrého oka.
Rád by byl se svým pokladem.
Sám, osamocen. Blondýn modrooký.
Čeká... Ale ona nepřijde dnes.
Modrooký blondýn sám.
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka, Ejí
Komentáře (1)
Komentujících (1)