Sladké polibky
Anotace: o polibcích,které rozechvějí celé tělo,mysl i duši
SLADKÉ POLIBKY
Líbáš mě na ústa lásko má jediná,
líbáš mě na rty sladce,
před Tebou byla jsem jak víla nevinná,
náš vztah probíhá hladce
Líbáš mě s vášní na šíji mou,
líbáš mě úplně všude,
Tvé rty jsou teplé, k polibku zvou,
v srdci mém láska vždy bude
Hladíš mě po rukách, po bříšku
a pak dál po celém těle,
prsty Tvé i mé propleteš, uděláš stříšku,
cítím se naprosto skvěle
Chvěju se touhou, zavírám oči,
hladím Tvé chloupky na prsou,
ze samé rozkoše hlava se točí,
ústa má k sobě Tě zvou
Mučíš mě stále dál, líbáš mě na ucho,
jemně mě koušeš do lalůčku,
v ústech mi vyprahlo, cítím jen sucho,
Ty mě však rozpaluješ pomaloučku
Má ústa neopouštíš , to není zdání,
jsi něžný a přitom tak vášnivý,
ve tmě Tě rozeznám, tvář Tvá se sklání,
pohled máš zastřený, ohnivý
Dýcháme zrychleně zbaveni sil,
Ty mě však stále objímáš,
prahneme žízní, však kdo by teď pil,
polibky svými mne dobýváš
Komentáře (2)
Komentujících (2)