Tvá náruč
Anotace: Škoda, že to nikdy nepochopíš..
Tvá náruč s trny růže,
v níž jsem se zachytila,
jak kapka rosy v pavučině,
mě bolestně hřeje ve vzpomínkách.
Tvá náruč- vůně kůže,
jíž jsem se nasytila
a teď se topím na mělčině,
mě dusí jako prach.
Tvá náruč- bojím se té nejistoty,
kdo jsem já a kdo jsi Ty?
My nikdy nebudem.
Tvá náruč, má bolest,
můj uroboros.
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, pamp_elka, ilona, JohnyD., Maranatha
Komentáře (1)
Komentujících (1)