Vrah
Anotace: Ublíží často ten nejbližší...
V dlani kousek sebe mám,
v kapce krvy řádně skryt.
Životem bloudím, pátrám sám,
od koho mám nůž v srdci vryt.
V dlani skoro celý svět,
co do nicoty se ztrácí,
to naděje je věčný jed,
který jen bolest zpátky vrací.
V dlani prázdno a jen chlad,
v hlavě nic a v srdci klid.....
Je pozdě. Už vím, kdo je vrah.
V srdci temno, jen nůž od tebe vryt.....
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Chašmodský, gembo, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Maranatha, kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)