Penelope (Odevzdána příslibům)
Anotace: Postava Penelopy je jedno z mých nejoblíbenějších témat
Sbírka:
Ztrácím tě
Podél rozkvetlých alejí
Tam kde odevzdaně čekám ji
Lunu z pláten noci uvitou
Zastřená bílou ulitou
Každý večer šeptám modlitbu
Cele odevzdána příslibům
Dlouhý uplynul čas
Mé srdce zatuhlo v kras
Je chladné jako skála
Protože jsem se tolik bála
Pustit teplo do jeho chlopní
Tvoje láska... Nechci žít bez ní
Odešel jsi bůh ví kam
Mám strach z osamělých rán
Když mlhou plíží se stíny
A mě obemykají tiché splíny
Toužím složit hlavu svou
na hruď a pevnou náruč Tvou
Přijď brzy Nenech mě čekat
Vadnout a po nocích plakat
Zažeň podivné kroky v tmách
Ukonejši černé můry v snách
Ať usíná už zase lépe
Tvoje věrná Penelope
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)