Květ
Anotace: rychlovka z čajovny
Jako rozvíjející se květ růže,
tak i láska jenž k tobě cítím,
pozvolna, jemně a krásně roste.
Představ si malé poupě,
které touží jen po jednom.
Vyrůst a být věčným symbolem,
symbolem lásky, krásy a věrnosti.
Potom všem toužím i já.
Toužím vyrůst a být součástí
něčeho krásného.
Tím krásným myslím Tebe,
tvůj život
Náš květ, náš svět.
Naše láska a náš život
ruku v ruce vést
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ
Komentáře (0)