Srdce
Srdce z lásky darované
to přetrvá věky
duši jedné milované
píši svoje sloky.
Srdce z lásky věnované
i když se to nezdá
nejde hledat v světě jiné
ty jsi jenom jedna.
Přečteno 442x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)