Nice winter romance
Anotace: ...Když se sněhem roztaje a zmizí i láska...
Tak jako vločka v horké dlani se rozplyne,
přesně tak ďábel svede všechny nevinné.
To co přišlo jako blesk z čistého nebe,
zmizelo tak náhle, už nemiluji tebe.
Však to období, kdys byl mým nejdražším,
nikdy nezapomenu, i když z tvého života se vytrácím.
Od prvního doteku, z kterého cítila jsem neskutečnou něhu,
až po chvíli, kdy stáli jsme na písčitém břehu.
A rozmlouvali o nás dvou.
Pamatuji na každý dotek tvůj, který mě hřál na kůži,
Jak přinesls mi první růži.
Slunce probleskující mezi sněhovými mraky,
náš vztah nikam dál nepovede, já to vím a ty to víš taky.
Bylo to pár krásných měsíců zahalených pod rouškou bělostného sněhu,
však nyní vše kvete a jakoby všechno vyprchalo a rozpustěný sníh lásku naši s sebou odnesl.
Možná to však tak mělo být,
jen se potkat, vytáhnout z hlubin a každý sám zas v dáli jít...
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)