Lísání stínů mě dostalo!
Tu hru si dnes večer určitě zkusím, snad bude dostatek světel (nejen v duších zúčastněných) a také tmy kolem...
01.05.2010 14:22:00 | Špáďa
děkuji ti, konečně jsem se k něčemu dohrabala, abych zase něco napsala. Můj počítač byl okupován návštěvou, i když milou. Snad ze mně za něco vypadne tobě k potěšení.
29.04.2010 19:49:00 | Maura