Mohl jsem
Mohl jsem být vše co máš ráda
mohl jsem být modrý z nebe
mohla jsi dostat vše na světě
měl jsem v srdci jen tebe
mohl jsem být tvé slunce
mohl jsem být luny zář
mohl jsem být hvězdný nebe
avšak ty jsi odvrátila tvář
mohl jsem být písečná pláž
mohl jsem být azurové moře
tys však hledala něco víc
v srdci zůstalo jen hoře
nechtěla jsi nic co jsem ti dával
já nabízel ti celé srdce
neměla jsi o něj zájem
teď zůstali ti jen prázdné ruce.
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)