Nenič to, prosím
Anotace: neumím bojovat...
Já nejsem rovnocený hráč.
Jen úsměv na tváři chci mít.
Proč nejde to, a vlastně nač,
vždyť nechceš se mnou být.
Proč naděje ve vteřině zmizí,
proč stále čekám jen.
Proč chováš se jako někdo cizí.
To chceš zničit námi postavený sen?
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Chašmodský, BlackAngel, Mraveneček
Komentáře (0)