Čáry-máry
Čáry máry--nemám plány
Začaruji Tvoje srdce ať
jsi můj jen jednou v roce!
Zaklínadlo v tichu říkám
Potají jen marně dýchám
Zatínám své dlouhé drápky
Čekej na mě bez šarvátky.
Půlnoc se pomalu blíží
a Já ti odletím do dalekých
nížin.Budu se chtít někým
stát a třeba i Ty povíš,že
chceš mě znát.
Čáry máry--chci Ti dát!!!!
"PUSU"
Přečteno 514x
Tipy 23
Poslední tipující: BARBYE, betmen71, ilona, mida, enigman, labuť, Chico1, CULIKATÁ, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)