Upřímně a hluboce ...
Anotace: Trošku starší, chtěla svůj čas a dostala ho :-) snad jí to pomohlo ...
Co všechno bych dal
za pár slov Tvých
nemáš ani tušení
jak Tvůj smích
mění můj den
v co bych si přál.
A za Tvůj pohled
snesl bych z nebe
to co mi připomíná
každý den Tebe
když Slunce pohasíná
bleděmodrý samet.
A s Tebou bych šel
až na kraj světa
a na jeho střeše
bych do konce léta
zkoušel co sneseš
pak společně trpěl.
Ve Slunce žáru
bych ruku Tvou držel
a cítil Tvůj tep
pustit bych nechtěl
a nehleděl zpět
bez našeho páru.
A v srdci mém
spolu jen Ty a já
v nekonečnu
pochodeň tak jasná
by vířila tmu
plamenem.
Na tváři své
bych cítil Tvůj dech
pak zůstal bych klidný
a nepoznal spěch
už nechtěl bych nikdy
jít od Tebe.
Přečteno 541x
Tipy 11
Poslední tipující: Gogsa, Mraveneček, Ariella13, CULIKATÁ, Lucucu, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)