Beznaděj ?
nemám cestu, nemám směr
toulám se sám - je to beznaděj
jen ty si mi pomohla
láskou si mne našla
pohlédl jsem k nebi
a spatřil v oblacích tvoji tvář
pak závál vítr a tvůj obraz
mi spadal do mých řas
zvolal jsem do hlubin světa
že jsi má cesta...
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Mraveneček, Disordine
Komentáře (2)
Komentujících (2)