Bojím se
Bojím se,
že hádkou skončí všechno krásné,
rozejdem se,
a mé dny se stanou pusté, prázdné.
Bojím se ,
že naše city zmizí,
stejně jako obilí se sklízí.
Bojím se,
přesto že se nechci bát,
chci být jen s tebou
a s tebou se smát!!!
Komentáře (0)