Našla jsem černá křídla vran, už vím komu já je dám. Jsou hebká a lehka, křídla znich bude mít chlapecká děvka. Sešiju je černou nití, krev z mých prstů budou píti. Dám mu korunu trnitou už žádná dívka nebude tvou.
Je nádherné a hodně realistické.Stoprocentní!Nebo...jednu desetinu bych tý básničce strahla za korunu trnitou.možná je to otřepaná fráze,ale korunu trnovou,to prostě zní líp a nepůsobí to jako rušivej prvek.